Kiaulienos GULIAŠAS

Jums reikės:

1 kg kiaulienos (mentės ar sprandinės), svogūnų, morkų, 2 indelių koncervuotų pjaustytų

pomidorų be odelės, druskos, pipirų bei kiaulienos prieskonių pagal skonį, 2 valgomi

šaukštai miltų, 200 ml pieno.

Gaminimas:

Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais, apibarstome prieskoniais, sudedame į

įkaitintą aliejų, kepame kol mėsa paruduoja. Atskirai apkepiname susmulkintus svogūnus bei

morkas. Viską paruošus sudedame į vieną gilesnį indą, supilame kocervuotus pjaustytus

pomidorus be odelės ir troškiname 30 minučių. Baigus troškinti supilme miltus sumaišytus su

pienu ir viską gerai išmaišome. Tiekiame kartu su mėgstamu garnytu (bulvėmis ar makaronais).

GERO APETITO!